Biodinamska masaža

Biodinamska masaža

Sproščujoča in nežna masaža, ki dobrodejno vpliva na telo kot na duha, se izvaja s pomočjo stetoskopa. Stetoskop je majhna naprava, ki se uporablja za zaznavanje peristaltike. Masaža lajša bolečine ter sprošča mišične napetosti. Blagodejni učinki na telo in organizem okrepijo metabolizem in imunski sistem. Življenjska energija začne prosto krožiti, posledica je večje veselje do življenja. Po masaži čutimo duševno umirjenost in boljše telesno počutje.

Z biodinamsko masažo sprožimo samoregulacijo peristaltike. Med masažo spremljam proces tako, da najprej prepoznavamo blokade tako na telesni kot na psihološki ravni ter jih nato posameznik preobrazi. Biodinamska masaža je tako naraven proces preobrazbe. To storimo s pomočjo različnih biodinamskih masažnih tehnik in glede na osebne teme klienta.

Cilj biodinamske masaže je obnoviti homeostazo in ravnovesje pri klientu na vsakem srečanju posebej.

Biodinamska masaža se uporablja na različnih ravneh masiranja. Masažni prijemi se dotikajo ravni kosti, mišic, kože, celic in tkiv.
Najpomembnejši značilnosti biodinamske masaže sta skladen učinek na telo in dušo ter zavedanje, da se vsak človek počuti dobro na svojevrsten način.
Posameznik je skozi celotno masažo oblečen.

>>Kdaj biodinamska masaža