Partnerska psihoterapija

Naši osebni, partnerski in družinski odnosi nam skozi življenje dajejo veselje in prav tako tudi izzive. Čimbolj  smo v stiku z našimi čutenji in vedenjem v partnerskem odnosu, tem bolje lahko obvladujemo konflikte, razlike med partnerjema in izzive, ki se pojavljajo v partnerskem odnosu. Partnerski odnos je v osnovi prostor, kjer je mogoče ozdraviti otroške rane in ga spremeniti v stalno osebno rast.

Partneska psihoterapija je vrsta psihoterapije para, kjer ima par prostor za izboljšanje medsebojnega odnosa. Skozi psihoterapevtski proces para je mogoče bolje razumeti svoj odnos do partnerja, reševati stisko para, se naučiti pogovarjati in poslušati drug drugega, razviti sočutje v partnerskem odnosu, pridobiti uporabne in dobre načine reševanja konfliktov ter najti način, kako se skozi partnerski odnos izpopolnjevati.

Moja naloga je, da vas spremljam. Ponujam vam varen prostor in čas, skozi katerega imate možnost, da se naučite postati bolj zavestni v pogovoru s partnerjem in v partnerskem odnosu.

Kako poteka?

Za uvodno srečanje me pokličite na gsm: 041 388 682  ali pišite na e-mail: info@psiho-terapija.si, da se dogovorimo za datum in uro.

Na prvem srečanju se spoznamo. Partnerja predstavita svojo trenutno situacijo in spoznata moj način dela. Po prvem srečanju se odločita ali bosta nadaljevala in nato se dogovorimo za nadaljnja srečanja. Srečanja potekajo 1x tedensko po 90 min.

>>Skupinska psihoterapija